Produkując soki naturalnie mętne nigdy nie używamy do tłoczenia owoców zgniłych lub porażonych przez choroby czy szkodniki, a także owoców, które miały kontakt z ziemią, ponieważ sok nie może zawierać żadnych bakterii. Dlatego w Tłoczni Owoców Pawłowski do produkcji kierujemy owoce tylko pierwszej klasy, które mają właściwą dla danej odmiany jędrność i smak.
W naszym procesie technologicznym nie używamy żadnych dodatków, żadnych konserwantów, żadnego koncentratu, żadnego cukru, a soków nie rozcieńczamy wodą.
Tłoczenie soku
Nasze soki produkujemy z dokładnie umytych i wyselekcjonowanych owoców.
Do produkcji soków w Tłoczni Owoców Pawłowski stosujemy maszyny austryjackiej firmy Kreuzmayr w pomieszczeniach produkcyjnych spełniających wszystkie sanitarne wymogi.
Rozlewanie soku do opakowań
Soki rozlewamy do specjalnie zaprojektowanych worków BAG-IN-BOX, które posiadają zawór VITOP pozwalający na wielokrotne dozowanie soku, bez dostępu powietrza do wewnątrz. Pozwala to zabezpieczyć sok przed zepsuciem.
Worki następnie pakujemy w kartony o pojemności 5 litrowej.
Opakowane soki Pawłowski
Dołącz do grona naszych klientów i przekonaj się o wyjątkowym smaku naszych produktów. Tłocznia Owoców Pawłowski gwarantuje zawsze najwyższą jakość soków, których smak zyskuje uznanie wśród wymagających smakoszy w całej Polsce.